Föreläsning med Sandra (Byggsandra) Mobaraki 18 september på Malmö Arena

Enkelt Nätverkande

Föreläsning med Sandra (Byggsandra) Mobaraki 18 september på Malmö Arena

Den 18 september kl 07:30 har HyllieLunchen som ambition att hålla en frukostföreläsning på Malmö Arena. Med stolthet presenterar vi  Sandra (Byggsandra) Mobaraki som föreläsare!

Sandra Mobaraki är det nya fenomenet inom byggbranschen och arbetar aktivt med att förändra synen av byggsektorn med syfte att inspirera fler kvinnor till branschen. Hon startade byggsandra på Instagram under augusti 2018 och driver sedan 2 månader tillbaka Byggsandra Consulting Stockholm.

Idag kan du se henne på nyhetsmorgon där hon ger tips på vad du ska tänka på vid bl a renovering, inom kort kommer hon släppa en barnbok där hon vill presentera byggbranschen i ett nytt forum för både tjejer och killar och utöver detta arrangerar hon nätverksträffar för byggbranschenskvinnor.

Hon var senast Head of Service på ByggMax och idag är hon Bygginspiratör på sitt egna företag Byggsandra.

Sandra kommer att dela med sig utav hennes drivkraft, varför hon tror att alla kan bidra till en förändring och vikten av att hitta sin inre röst. Hon kommer utöver detta dela med sig av hennes syn på entreprenörskap.

Pris: 300 kr då ingår frukost från Malmö Arena. Betalning kommer ske via Swish

Anmäl dig HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *