Detta händer i februari!

Enkelt Nätverkande

Detta händer i februari!

DETTA HÄNDER I FEBRUARI

Vår första träff för året blev en stor succé med över 50 besökare. Sven Sjunnesson berättade om sin resa genom fotbollen och vi fick testa ett nytt träningsverktyg som ska stärka idrottarens reaktioner.

I februari kommer detta att hända:

 

4 Februari: Daniella Ibis Kallaris 

Daniella Ibis Kallaris är huvudjägaren som inte bara rekryterar och hyr ut personal, utan även är moderator, föreläsare och mentor. Är också stolt agent till Maria Lindberg som är världsmästare i boxning och lika stolt sponsor till 15-åriga brottartalangen (och tillika systerdottern) Anna Fotiadou. Sitter i LB07s styrelse och är författare till feelgood tableboken ”Bara Bella”. Fyller 50 till sommaren, är mamma till snart 24-åriga tvillingdöttrar, bor i radhus på Limhamn och har grekiskt ursprung med allt vad det innebär!

Anmäl dig HÄR

 

 

11 februari: HyllieLunchen 

Anmäl dig HÄR

 

 

18 februari: Henrik Karlström från HLR Skåne

Henrik talar från hjärtat om hjärtat och om hur viktigt det är att kunna HLR

Anmäl dig HÄR

 

 

25 februari: HyllieLunchen

Anmäl dig HÄR

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *