Detta händer i september

Enkelt Nätverkande

Detta händer i september

 

Patricia Dianda, Flavor-Boss

 

 

Detta kommer hända i september:

3 Sept: HyllieLunchen besöker Toughest

 

10 Sept: Patricia Dianda från Flavor-Boss besöker oss. Vi kommer få höra allt fantastiskt som har hänt under året för Flavor-boss.

Patricia har ordet:

Sedan jag öppnade 2017 har jag hunnit saker som att delta på festivaler så malmöfestivalen. hamnfestivalen, Distortion m.m. Arrangerat flertals av mina publika sommar event ”Back-Yard BBQ’S” medverkat i Tv-shower som MalmöTv och är även en av finalisterna i mattävlingen och Tv-programmet Mataam som sänds under 6 avsnitt på Viafree.

www.flavorboss.se

Tid: 11.30

Plats: Percys, Malmö Arena Loge 301

Anmäl dig HÄR

17 Sept: Nätverkslunch

Tid: 11:30

Plats: Percys, Malmö Arena Loge 301

 

24 sept: Glenn Pålsson från Great Sweden Beer festival besöker oss. Vi kommer få höra om Remmarlöv Bryggeri och vi får veta mer om hur Två ölintresserade malmö killar jobbade upp Sveriges största helsvenska ölfestival

Glenn har ordet:

* Remmarlöv Gårdsbryggeri har på 5 år blivit ett av Skånes mest framgångsrika mikrobryggeri
* Glenn Pålsson är en av två bakom Sveriges största (och första) helsvenska ölfestival
Remmarlöv Gårdsbryggeri var från början inte tänkt att bli vad det idag är. 2013 blev grundaren nyfiken på en bransch han förstått var på uppgång och grottade ner sig i de detaljer som behövs för att förstå sig på något helt nytt. Mindre än ett år senare, augusti 2014, är bryggeriet igång och den första ölen når Systembolaget tidigt 2015. Därefter har det rullat på…
Great Swedish Beer Festival kom sig ur en kombination av händelser. Två ölintresserade Malmöpågar tog kontakt med (den före detta) projektledaren för Malmö Öl & Whiskyfestival som var på väg mot nya äventyr och på mindre än tre veckor i februari 2019 hade över hundra (100!!) svenska bryggeri anmält sig till den numera största helsvenska ölfestivalen – hela Sveriges ölfestival – GSBF
Anmäl dig HÄR
Tid: 11:30
Plats: Percys, Malmö Arena Loge 301
_______________________________________________________________________________________________________________________
En månad full med svett, mat och öl!
Glöm inte att lägga in detta i kalendern! 😉
Inom kort kommer länk till anmälan finnas här. Anmälan är inget måste, de gör det bara enklare att nätverka utanför lunchen.
Samir & Ireet önskar er varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *