Detta händer i Movember

Enkelt Nätverkande

Detta händer i Movember


 

November är här eller Movember (som denna månad även kallas) är här. Förra månaden var det rosa bandet, denna månad är det Mustaschkampen.  Vår samarbetspartner Malmö Redhawks kör som vanligt en insamling. För att lägga en donation till insamlingen klicka HÄR.

Gå in på Redhawks Instagramkonto för att se hur fina mustascher spelarna har fått. 

Vill du också visa ditt stöd med att ha en mustasch, Barber Time i Hyllie kan ordna en fin rakning eller en fin mustasch.

Kort fakta om Movember:

VI AGERAR.

Vi är den ledande välgörenhetsorganisationen som förändrar spelplanen för manlig hälsa. Vi vet vad som fungerar för män – och vad som inte fungerar.
Prostatacancer, testikelcancer, mental ohälsa och förhindra självmord– vi utmanar alla.
Sedan 2003 har Movember finansierat över 1 250 projekt för manlig hälsa världen över och utmanat status quo, skakat om forskningen om manlig hälsa och förändrat hur vårdgivare når ut till och ger stöd till män.

 

DETTA HÄNDER I NOVEMBER:

5 Nov: HyllieLunchen Nätverkslunch

Tid: 11:30

Plats: Percys, Malmö Arena

Anmäl dig HÄR

 

12 Nov: Micael Hörberg från CHELIX Professional Networkingement. Micael gör ett stopp hos oss för att berätta mer om nätverkande. Vad krävs för att nätverka? Hur ska man agera? Hur ska man INTE agera? Vi kommer få värdefulla tips på hur vi kan skapa fler affärsmöjligheter tack vare nätverkande. Detta får ni absolut inte missa.

Tid: 11:30

Plats: Percys, Malmö Arena

Anmäl dig HÄR

Så här såg det ut senast Micael var i Malmö:

19 Nov: Olivia Sjögren från Kvinnliga Aktienätverk. Olivia kommer berätta om sitt nystartade nätverk, med sig har hon 2 medlemmar som kommer berätta kort om deras upplevelse

Några ord från Olivia:

Målet med mitt kvinnliga aktienätverk är att minska tröskeln för att investera genom att slå hål på föreställningen kring börsen som komplex. Jag vill med det förena ett stort engagemang som inte alltid skildras i media. Om vi skapar incitament för nyckfulla utbyten, tar plats i sociala kanaler och på fysiska plattformar kan vi normalisera kvinnligt börsintresse. Genom att belysa lättillgänglig data och omsätta den tillsammans ökar vi vårt inflytande på ett såväl inspirerande som innovativt sätt!

Tid: 11:30

Plats: Percys, Malmö Arena

Anmäl dig HÄR

 

26 Nov: HyllieLunchen Nätverkslunch

Tid 11:30

Plats: Percys, Malmö Arena

Anmäl dig HÄR

 

Önskar er alla varmt välkomna!

Samir & Ireet

 

Med en donation och denna eleganta mustasch så bidrar jag till Movember 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *